Veelgestelde vragen

Hoe plaats je de string die bij het masker wordt geleverd?

Maak gewoon de beugels los zoals in de onderstaande video ...

Hoe maak je het masker schoon?

Reiniging

Was de onderdelen in lauw water met een zeepoplossing of een alkalisch reinigingsmiddel en spoel ze af met lauw stromend water om resten te verwijderen. Gebruik geen harde borstels, schuurmiddelen of andere materialen die oppervlakken kunnen beschadigen. (niet geschikt voor vaatwassers).

Desinfectie

Alle plastic onderdelen kunnen worden gedesinfecteerd met standaard ontsmettingsmiddelen (aanbevolen: alcoholvrij om de anti-condenslaag langer te behouden), die geschikt zijn voor plastic.

Anticondens en antistatisch

Anticondens en antistatische middelen kunnen als supplement worden gebruikt. Bij gebruik mogen alleen de door ons aangegeven middelen worden gebruikt. Volg in dit geval ook de veiligheidsinstructies van de fabrikant.

Wat zijn de certificeringen van de AllegraMask®?

CE-conformiteit:
Classificatie volgens bijlage I, categorie I en voldoet aan de basisvereisten van Verordening (EU) 2016/425 op persoonlijke beschermingsmiddelen in overeenstemming met bijlage II.

Het masker is goedgekeurd als mond- en neusbescherming, CE 2016/425.

Het voldoet de vereisten van het Beierse Ministerie van Gezondheid en Zorg voor persoonlijke beschermingsmiddelen (PPEA) / gemeenschapsmasker.

Classificatie I, regel 1 volgens de basisvereisten van MDD 93/42/EEG, bijlage I, rekening houdend met de wijziging van Richtlijn 2007/47/EG.

AllegraMask_Declaration-of-Conformity-CE-93-42-EEC

Declaration-of-Conformity-EU-2016-425-PPE

 

NL
NL